SIF-træner fyret

Får sparket efter nederlag til Brøndby

Fodboldklubben Silkeborg IF har fyret cheftræner Keld Bordinggaard efter søndagens 1-2-nederlag hjemme til Brøndby. Nederlaget efterlader Silkeborg som nummer sjok i Superligaen.

I stedet for Keld Bordinggaard bliver det i resten af sæsonen en gammel kending af klubben, der skal forsøge at vende skuden. Viggo Jensen overtager holdet for resten af sæsonen, meddeler Silkeborg i en pressemeddelelse.

Viggo Jensen, der senest trænede Silkeborg IF i perioden 2002-2006, skal arbejde tæt sammen med sportschef Peder Knudsen. Viggo Jensen var også cheftræner hos østjyderne i perioden 1987-1992.

Kendt som en hård nyser

Søndagens nederlag til Brøndby var det fjerde i træk i Superligaen. Dermed slap Silkeborg-ledelsens tålmodighed op med Keld Bordinggaard, som overtog jobbet før denne sæson.

Den nye cheftræner, Viggo Jensen, er kendt som en hård nyser, der spiller meget direkte, og som kræver meget af sine spillere.

Silkeborg IF ligger efter søndagens nederlag på Brøndby på Superligaens sidsteplads. Silkeborg har kun hentet 11 point i denne sæson - ét færre end Brøndby.

Østjyderne har i øjeblikket tre point op til Esbjerg over nedrykningsstregen.