SIF snydt for sejren

OB udlignede i kampens sidste minut og frarøvede Silkeborg sejren

Silkeborgs scoring på et straffespark så længe ud til at være kampens enlige scoring, indtil OB's Espen Ruud direkte på frispark udlignede i kampens sidste minutter til resultatet 1-1.

På trods af at OB formåede at afværge et truende nederlag, leverede holdet en svag indsats og med blot et point mistede fynboerne et vigtigt skridt i kampen om sølv.

Selve opgøret var ikke beundringsværdigt, da den fysisk betonede stil stod i vejen for det flotte, attraktive spil.

Kampen begyndte ellers i underholdende form, da Silkeborg fra start pressede OB'erne, og fløjen Martin Svensson allerede efter fem minutters spil fik en oplagt scoringsmulighed, som han dog brændte.

Det høje presspil varede imidlertid ikke ved, og kampen blev langsomt en mudret affære. Meget af spillet var centreret omkring midtbanen, og ingen af holdene gav hinanden særlig meget plads, hvilket fik spillet til at svinge frem og tilbage uden at resultere i nævneværdige målchancer.

Banens tilstand hjalp heller ikke på kampen, som var præget af grotesk mange fejlafleveringer og klodsede frispark.

Der skulle meget sigende et straffespark til for at slå hul på bylden, hvilket Rajko Lekic udnyttede med et køligt lob.

Det gjorde naturligvis kampen lettere for Silkeborg, der trak sig tilbage på banen og lod OB angribe, men odenseanernes problem var, at de ikke formåede at udnytte overtaget.

Nøjagtig som i Silkeborgs tilfælde, skulle der en dødbold til, før det lykkedes fynboerne at score.