SIF skal kigge fremad

Kim Poulsen vil have succesoplevelser

05:17

1 af 2

Efter et miserabelt efterår i Superligaen er Silkeborg IF placeret på sidstepladsen med fire point. De skuffende resultater betød et farvel til Jesper Sørensen og et goddag til Kim Poulsen, der er ny cheftræner i klubben.

Han har taget hul på arbejdet frem mod forårssæsonen i Superligaen, der begynder den 21. februar med en hjemmekamp mod Esbjerg fB.

- Det er en spændende og krævende rejse, men det er en rejse, som jeg glæder mig meget til, siger Kim Poulsen.

Han er manden, der er udset til at rette skuden op, og han mener, at det gælder om at lægge det skuffende forår bag sig.

Se: Satser på egne talenter

- Jeg synes, at det er vigtigt, når man kigger på sin placering, så handler det nu om ikke at kigge bagud, men det handler om at kigge fremad og mentalt være over stregen, hvor man arbejder med at kigge på løsninger og muligheder, siger den nye Silkeborg-træner.

Han påpeger, at det handler om at få noget selvtillid og energi ind i spillertruppen.

- Mit personlige mål er, at vi udvikler os, at vi dygtiggør os, og at vi får nogle succesoplevelser, og det er det, vi går i gang med fra i dag, siger han.

Silkeborg IF har 15 point op til OB på den rigtige side af nedrykningsstregen, og mange eksperter har allerede dømt silkeborgenserne færdige i Superligaen for denne gang.

Se: Tester formen mod tyskere

- Der er ikke noget, jeg hellere vil end at blive i Superligaen. For mig er det vigtigt, at rejsen bevæger sig i den rigtige retning, og at man kan se fremskridt. Det er det altafgørende, siger Kim Poulsen.

Han mener ikke, at det er afgørende, om Silkeborg IF må en tur ned i NordicBet Ligaen på rejsen mod at blive fast inventar i Superligaen.

- Jeg tror på, at vi kan få en spændende rejse. Om rejsen kan gå direkte i mål, eller om vi skal køre en omvej, det må tiden vise, siger Kim Poulsen, der slår fast:

- Men der er ingen tvivl om, at alle i Silkeborg gerne vil være i Superligaen og blive der.

Silkeborg IF har foreløbigt planlagt tre træningskampe forud for forårssæsonen i Superligaen. Her skal holdet møde tyske St. Pauli samt Skive og Vejle fra NordicBet Ligaen.

I videoen øverst på siden kan du se et interview med den nye Silkeborg-træner.