SIF røg op på 2.pladsen med vigtig sejr

Topholdet Lyngby blev besejret på udebane

Silkeborg IF nærmer sig mere og mere en oprykning til superligaen. Torsdag aften blev det til en sejr i det nordsjællandske over førerholdet i rækken, Lyngby Boldklub. De i dagens anledning mørkklædte østjyder vandt 2-0 på mål af Robert Skov og Nicolaj Agger.

Sejren blev grundlagt efter en 2.halvleg, hvor silkeborgenserne var yderst koldblodige foran mål. Lyngby misbrugte et par chancer i den anden ende, og så kunne SIF tage alle tre point med hjem til det jyske.

SIF-angriber: Lad os starte en sejrsstime

1. halvleg var en meget lige affære med spil på midten af banen, og ikke de store chancer til nogle af holdene. Sådan fortsatte det faktisk efter pauseteen, hvor de to mandskaber skiftedes til at have bolden mest.

Skarpe angribere

Og med et kvarter igen lignede det en pointdeling. Men så viste Silkeborgs angribere skarpheden. Robert Skov sparkede i det 77.minut bolden over stregen efter et indlæg fra Nicolaj Ritter, og små 10 min senere lukkede Nicolaj Agger opgøret.

SIF-lejren: Vigtigt at vinde foran fansene

Det norske nyindkøb Ulrik Flo headede Agger helt fri, og så kunne han udplacere Lyngby-keeperen med et skud langs den ene stolpe.

Resultatet betyder, at SIF kravler op på en oprykningsgivende andenplads i rækken med 42 point. Herefter følger AC Horsens og Vejle på de næste pladser.