SIF millimeter fra vigtig sejr

Måtte nøjes med 2-2 mod mestrene

For de fleste bundhold er det ganske tilfredsstillende at spille uafgjort mod de regerende mestre.

Ikke desto mindre er det formentlig en flok slukørede Silkeborg-spillere, der fredag vender hjem efter superligakampen mod FC Nordsjælland.

Ti minutter før slutfløjtet havde hårdt trængte Silkeborg IF sat kurs mod sejren, men en ripost opfanget af den bomstærke FCN-forsvarer Jores Okore betød, at østjyderne måtte nøjes med 2-2.

Netop i Silkeborgs situation med en placering under nedrykningsstregen med få spillerunder tilbage ville en sejr kunne have pumpet ekstra vitaminer - og ikke mindst tre vigtige point - ind på kontoen.

Kom ud med fuld fart

Kampens to halvlege var som nat og dag for Silkeborg. Før pausen dominerede de nordsjællandske gæster, der bragte sig foran ved Mario Ticinovic.

Netop Mario Ticinovic gik i pausen ud med en skade, og da Morten Nordstrand allerede efter fem minutter måtte gå ud med det, der lignede en fibersprængning, var FC Nordsjælland hårdt ramt.

Silkeborg derimod kom ud med fuld fart i anden halvleg, og allerede kort efter, at dommer Claus Bo Larsen havde fløjtet de sidste 45 minutter op, scorede Martin Svensson.

Endnu mere medvind

Endnu mere medvind havde østjyderne med 20 minutter igen, da Kasper Risgård hamrede bolden i nettet.

Men så dukkede Jores Okore op kort før tid og sikrede 2-2 efter et drop af målmand Gunnar Nielsen.

I slutminutterne var Silkeborg uhyre tæt på igen at tage føringen, men det yderste af fingerspidserne på gæsternes keeper, Jesper Hansen, sørgede sammen med træværket for, at SIF måtte nøjes med uafgjort.

Silkeborg er nu to point efter de to nærmeste bundrivaler, AC Horsens og Brøndby. De to konkurrenter har begge spillet én kamp færre