SIF måtte nøjes med uafgjort

Spillede 2-2 mod Hobro i Superligaen

Silkeborg IF havde lørdag besøg af Hobro, og her skulle silkeborgenserne forsøge at hente sæsonens første sejr i Superligaen.

Men på trods af overtag i spil og chancer lykkedes det ikke for hjemmeholdet. Kampen sluttede 2-2 efter en dramatisk afslutning.

De to klubber lå sidste sæson og kæmpede mod hinanden i toppen af NordicBet Ligaen. Begge hold sikrede sig oprykning til Superligaen, men i denne sæson kæmper de med i hver sin ende af tabellen. Hobro i toppen og Silkeborg IF i bunden.

Hjemmeholdet lagde godt ud og spillede sig frem til flere gode forsøg, men der skulle gå 35 minutter, før det lykkedes at få bolden i mål.

Efter et godt indlæg headede Nicolaj Agger Silkeborg IF fortjent i front.

Mere blev der ikke scoret i første halvleg, og holdene kunne gå til pause med stillingen 1-0.

I anden halvleg fik gæsterne fra Hobro udlignet. Quincy Antipas' afslutning blev reddet, men returbolden røg lige ud til Mads Hvilsom, som let sendte bolden i mål. 1-1.

Med ti minutter tilbage af kampen sendte Anders Egholm gæsterne i front med 1-2, og dermed så det ud til, at hjemmeholdet skulle tabe kampen.

Men Silkeborg IFs topscorer, Emil Scheel, ville det anderledes. Blot fire minutter efter reduceringen sparkede han flot hjemmeholdet på 2-2.

Silkeborg IF pressede på i den sidste del af kampen, men på trods af flere gode forsøg lykkedes det ikke for silkeborgenserne at score sejrsmålet.

Kampen sluttede 2-2.

Dermed bliver Silkeborg IF på sidstepladsen med fire point efter ni runder.