SIF-måltyv: Vigtig sejr

Vigtig sejr for tabel og moral, mener målscorer

Christian Holst blev dagens mand for Silkeborg, da han med to mål sørgede for en 2-1 sejr over AGF i Superligaen.

- Det første var et klumpemål, og det var vel mere eller mindre tilfældigt, jeg stod der.

- Ved det andet forsøgte jeg bare at lave noget fikst, og så var det fantastisk, det lykkedes, siger Christian Holst lidt underspillet om den hurtige vending, der gav Silkeborg 2-0 målet.

- Det var en helt sindssyg vigtig sejr, som betød noget for både tabel og moral. AGF er en lokalrival, måske lidt en storebrorklub, så halleluja, det er super fedt, siger Christian Holst.

Træner glad for løbevillighed
Silkeborg-træner Troels Bech var glad for sit holds løbevillighed.

- Der var lidt mere friskhed i vores hold end deres. Vi løb tidligere og lidt mere end AGF'erne. Det kunne godt have noget at gøre med den ekstra dags restitution, vi havde før kampen i forhold til AGF, siger Troels Bech.

Han var ikke imponeret over sit holds spil, men det gjorde ikke sejren mindre sød.

- Vi er gået fra at være et hold, der engang imellem vandt, når vi spillede godt, til også at få noget med, når vi ikke spiller godt. Det tilskriver jeg en fortættet holdånd og entusiasme, siger Troels Bech.

"Tømrer" ophæver naturlovene
Foruden Christian Holst var veteranen Henrik "Tømrer" Pedersen en af de bedste for Silkeborg. Om ham konstaterede Troels Bech:

- Han ser ud til at ophæve de fleste naturlove.

Troels Bech var ikke meget for at spå om Silkeborgs chancer for at gå længere op i tabellen. En smule mindre forsigtig var Christian Holst.

- Det er vel realistisk for alle klubberne i midterfeltet at ende på de europæiske pladser, så længe vi slår hinanden på kryds og tværs, siger Christian Holst.