SIF forlænger med Mascot

Arbejdstøj stadig hovedsponsor

Mascots sponsorspillertrøje årgang 2011. Arkivfoto.

Mens fodboldklubben Silkeborg IF må i arbejdstøjet for at kæmpe sig tilbage i Superligaen efter nedrykningen, så viser en lokal producent af arbedstøj nu, at der stadig er opbakning til holdet.

Mascot International fortsætter nemlig som både hovedsponsor og stadionsponsor for Silkeborg IF. 

Aftalen løber som minimum i yderligere et år - til udgangen af 2014 - og vil blive forlænget med endnu et år, hvis Silkeborg IF rykker op i Superligaen til næste sommer.

- Vi er meget glade for den opbakning, MASCOT viser os på trods af vores status som Nordicbet-liga hold i det kommende sæson. Dermed er vores hovedsponsor eksponent for det sammenhold, der er tvingende nødvendigt, hvis Silkeborg hurtigst muligt igen skal kunne vende tilbage til Superligaen, siger adm. direktør Kent Madsen, Silkeborg IF Invest A/S.

Det er hjertet, der taler

- Fodbold er et godt sted for os at nå ud til vores primære målgruppe, og det forretningsmæssige aspekt i den slags investeringer, som vi taler om her, vil altid veje tungt for MASCOT. Men det er klart, at når virkeligheden i næste sæson er på næstbedste niveau for Silkeborg IF, er det mere hjertet end den forretningsmæssige sans, der taler. Vi har et rigtig godt samarbejde med Silkeborg IF Invest, og det vil vi gerne fortsætte med. Derfor er det en fornuftig aftale, vi er blevet enige om med en indbygget option om forlængelse, når det forhåbentlig hedder Superliga igen fra sæsonstart 2014, siger adm. direktør i Mascot International, Michael Grosbøl.