SIF får ny sponsoraftale

Optimisme i Silkeborg efter ny aftale med en af fodboldklubbens store sponsorer

- Vi VIL fodbolden her i byen, lyder det fra fodboldklubbens Silkeborg IF's storsponsor EnergiMidt.

Silkeborg IF Invest A/S' TopPartner, EnergiMidt, har forlænget og opgraderet sponsoratet i det lokale fodboldflagskib.

- EnergiMidt har tegnet et nyt femårigt TopPartner-sponsorat, og det er vi selvsagt både enormt glade for og stolte af. Vi har at gøre med en lokalt baseret virksomhed, som helt tydeligt markerer, at de både vil og tror på Silkeborg IF som fremadrettet samarbejdspartner, eksponeringsplatform og netværksudbyder, siger markedsdirektør John Andersen fra Silkeborg IF Invest A/S.
 
Næst efter hovedsponsoratet indeholder TopPartner-kategorien i Silkeborg IF Invest A/S de største sponsorer i SIF. Og den mangeårige TopPartner, EnergiMidt, har netop valgt at forlænge samt opgradere samarbejdsaftalen med Silkeborg IF Invest A/S:

Hos EnergiMidter der ligeledes glæde over det forlængede partnerskab:

- Vi ser Silkeborg IF som et helt essentielt flagskib i profileringen af vores område, og det er derfor helt naturligt, at vi fortsat støtter intensivt op om det gode arbejde. Vi VIL fodbolden her i Silkeborg, og det markerer vi nu endnu tydeligere med den nye samarbejdsaftale. Skal vi have Superliga-fodbold her i byen, må vi alle sammen tage ansvar og støtte op, siger afdelingschef Jan Bach Jensen fra EnergiMidt.

På Silkeborg Stadion har EnergiMidt også for nylig opprioriteret samarbejdet, idet Business Loungen i sensommeren ændredenavn til EnergiMidt Loungen. Markedsdirektør John Andersen glæder sig over, at der midt i en verdensomspændende krisetid stadig er masser af lokale lyspunkter:

- Sådan en aftale som den, vi netop har lavet med EnergiMidt, giver masser af optimisme. Vi har også for nyligt oplevet en udbygning af sponsoratet fraDanSand A/S, der udover en forlængelse af TopPartner-samarbejdsaftalen har opgraderet med et navnesponsorat af Øst-tribunen på Silkeborg Stadion, der altså fremadrettet hedder DanSand-tribunen. Det er fantastisk, at vi i en økonomisk krisetid stadig oplever en meget stor opbakning fra erhvervslivet, der helt tydeligt tilkendegiver støtten til topfodbolden i Silkeborg - senest med EnergiMidts meget kraftfulde statement omkring deres forlængede TopPartner-sponsorat, skriver John Andersen i en pressemeddelelse fra klubben, der ellers for nylig har tilkendegivet, at den taber en million kroner om måneden og måske ville blive nødt til at fusionere for at redde økonomien.