SIF fælder frustrerede AaB

Bundholdet SIF vinder 2-1 over tophold

Efter en sæsonåbning i Superligaen, hvor det meste er gået AaB's vej, er det for alvor blevet gråt efterår for den nordjyske overraskelse.

Sidste rundes nederlag til bundproppen Esbjerg blev søndag fulgt op af en ny dukkert på udebane mod endnu en bundskraber, nemlig Silkeborg, der efter en koncentreret indsats vandt med 2-1 over et frustreret AaB-mandskab.

Sune Kiilerich lavede Silkeborgs første mål allerede efter fire minutter, og Marvin Pourié øgede til 2-0 med en stærk afslutning fra kanten af feltet 10 minutter før pausen.

En uventet håndsrækning

Selv om nordjyderne fik en uventet håndsrækning fra Pourié, der helt meningsløst skubbede Henrik Dalsgaard omkuld og blev smidt ud kort efter pausen, var der heller ikke topholdsglans over AaB i overtal.

Det var betegnende, at reduceringen kom efter, at Silkeborg egentlig havde clearet endnu et ufarligt AaB-indlæg. Bolden havnede hos Kenneth Emil Petersen, som flot hamrede den ned i hjørnet bag Lasse Heinze.

Trods et stort overtag i boldbesiddelse og 26 afslutninger mod Silkeborg-målet, var der for få store chancer, og derfor kunne silkeborgenserne juble over sæsonens tredje sejr, da dommer Lars Christoffersen blæste kampen af.

Klubbens kasserer kan samtidig hygge sig med, at Silkeborg efter 11. spillerunde har lagt Esbjerg bag sig i tabellen. Det giver kroner i kassen, når tv-pengene går ind på klubkontoen i nærmeste fremtid.

politibil politi politiet patrulje 112 krim kriminalitet udrykning

Spøgelsesbilist anholdt på motorvej

Lotte Tobiasen sidder i kørestol og har kun fem procent syn, derfor har hun brug for hjælp til transport

play Ændringer i Flextrafik til handicappede: Lotte risikerer at få indskrænket sit sociale liv

E45 motorvej motorvejen kø trafik trafikprop myldretid trafikgenre bil biler tæt trafik kø bilkø

Nu spærres centralt kryds for trafik

brændeovn

play Ny lov på plads: Gamle brændeovne skal skiftes eller skrottes ved boligkøb

Heunicke

Heunicke får en politisk næse for minksag

Anika kan endelig få sin behandling - verdens dyreste behandling

Målet er nået: Anika kan få verdens dyreste behandling