SIF-cheftræner: Troen er væk

Spillerne er helt uden tro på egne evner

Silkeborgs træner, Keld Bordinggaard, ser med længsel frem til landskampspausen efter lørdagens 0-4-nederlag til AGF, der afslørede et dybt rystet Silkeborg-mandskab.

Træneren erkender, at nu seks nederlag i otte superligakampe har sat sig på spillernes selvtillid.

- Jeg tror, at de manglede point i starten af sæsonen har ramt os noget hårdere, end vi vil være ved.

- Den aggressivitet spillerne viser på træningsbanen, får vi slet ikke overført til kampene i øjeblikket, konstaterer Keld Bordinggaard til TV 2 Sport.

Tabt fire hjemmekampe i træk

Med nederlaget til AGF har Silkeborg som det første hold i Superligaens 20-årige historie tabt sine fire første hjemmekampe i træk i en sæson.

- Den tro, som vi skal bruge, ser ud til at være længere væk, end jeg havde regnet med. Det er godt, der kommer en lille pause, for vi har noget, vi skal have rettet op på. Vi skal have troen tilbage, siger Bordinggaard.

Pokalkamp i Svendborg

Keld Bordinggaard henviser dermed til næste weekends pause i Superligaen, fordi det danske landshold til den tid indleder VM-kvalifikationen.

Inden da skal Silkeborg dog lige have overstået en pokalkamp mod Svendborg på tirsdag.

- Vi trænger meget til en succesoplevelse. Pokalkampe har før sat dette hold i gang. Vi sætter alt ind på, at det sker igen. Det bringer os ikke ud af problemerne, men det vil være et mentalt skub, lyder håbet fra Silkeborgs træner.