SIF-anfører: Ærgerligt vi ikke holder 1-1 lidt længere

Silkeborgs IFs Dennis Flinta så muligheder for at drille Brøndby i aftenens kamp efter udligningen

02:51

Her til aften var Silkeborg IF på besøg hos Brøndby IF fra den københavnske vestegn. Efter faktisk at have været godt med i store perioder af kampen måtte de rødblusede østjyder rejse hjem til Jylland med et 3-1 nederlag i bagagen. Holdets anfører, Dennis Flinta, var især ærgerlig over minutterne efter SIFs 1-1 mål.

- Jeg er lidt ærgerlig over, at de scorer så kort efter, at vi får udlignet. Det havde været sjovt at se, hvad der var sket, hvis vi havde holdt 1-1 noget længere. Efter deres føringsmål i 2. halvleg bliver vi aldrig rigtig farlige, siger Dennis Flinta til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Brøndby bragte sig foran 1-0 i 1. halvleg, men et kvarter inde i 2. halvleg lykkes det så Silkeborgs Nicklas Helenius at udligne efter et akrobatisk oplæg fra Robert Skov. Men kort efter fik Brøndby reelt lukket kampen på et gyldent minut, hvor det både blev til 2-1 og 3-1.

Læs også Silkeborg måtte give fortabt mod overmagten fra Brøndby

- Vi skal ikke måle os med Brøndby, men det havde været rart med point, så vi kunne følge op på vores gode stime (SIF havde fået otte point i de seneste fire opgør før Brøndby-kampen,red.), siger Dennis Flinta.

Nu kan han og holdet i stedet se frem mod en midtugekamp torsdag på hjemmebane mod FC Midtjylland.

- Nu skal vi hurtigt videre. FC Midtjylland er lidt som Brøndby et hold, der kommer med stor energi, og så må vi se, hvad vi kan bringe på hjemmebane, lyder det fra Flinta.

Med nederlaget til Brøndby forbliver SIF i den tunge ende af tabellen på en 11. plads.