Ser hverken op eller ned

Silkeborg IF-træner Troels Bech kalder sit hold et midterhold

Efter 1-1-kampen ude mod Esbjerg har Silkeborg sneget sig tættere på fjerdepladsen, der giver adgang til Europa League-kvalifikation. Men holdet vil hverken melde sig ind i topkampen eller bundstriden, lyder det fra Silkeborgs træner, Troels Bech.

- Vi ser kun en kamp fremad. Vi havde nogle udfald i kampen mod Esbjerg, og det kendetegner vel et rigtigt midterhold, siger han til TV2 Sport.

Efter en første halvleg hvor Troels Bechs mandskab dominerede begivenhederne, kom nedrykningstruede Esbjerg stormende ud til anden halvleg. Det gav pote i det 58. minut, hvor målræven Søren Rieks bragte hjemmeholdet foran 1-0.

- Jeg havde forventet, at Esbjerg allerede kom stormende fra starten af første halvleg.

- Vores ønske var ikke bare at stille os tilbage og bygge oven på vores spil fra første halvleg. Men i de perioder, hvor det ikke lykkedes, var Esbjerg farlige, siger udeholdets træner.

- Esbjerg har bare nogle power-spillere, som kan rykke spillet meget hurtigt frem, uddyber Troels Bech med henvisning til blandt andre Søren Rieks.

Falder i niveau
Trods udligningen syv minutter før tid af Silkeborgs Jesper Bech ærgrer Troels Bech sig over, at holdet falder i niveau i anden halvleg.

- Vi har endnu ikke været i stand til at spille to lige gode halvlege. Men i dag har vi alligevel en ro i spillet, som gør, at vi holder os til det, vi tror på og ikke pludseligt springer af hesten, siger Silkeborg-træneren.

Silkeborgs målscorer erkender, at spillet ikke var godt nok.

- Vi var ikke specielt dygtige. Men vi troede på det hele tiden, selvom de kom til flere chancer end os, siger Jesper Bech til TV2 Sport.

Silkeborg, der er Superligaens eneste hold uden nederlag i foråret, har to point op til FC Midtjylland på fjerdepladsen, der dog har en kamp til gode.

Læs også: Silkeborg snød Esbjerg