Ser du anderledes ud?

Aarhus Teater søger unormale og anderledes kroppe

I slutningen af februar afholder Aarhus Teater en anderledes casting, hvor der bevidst søges efter folk med unormale eller handicappede kroppe. De skal være statister i ny eventyrforestilling.

Det kan være en fordel at skille sig ud fra mængde. Mangler man for eksempel et ben eller en arm, er overvægtig, eller kroppen bare generelt er anderledes end gennemsnittes, så kan man blive statist i en ny teaterforestilling på Aarhus Teater. Det skriver P4 Østjylland.

- Vi holder en casting, og der møder vi forhåbentlig en masse forskellige mennesker. Det kan både være mennesker, der er hæmmet i vækst, eller overvægtige mennesker. Vi søger folk med alle mulige forskellige handicaps, siger Tanja Diers, der er dramaturg på den kommende forestilling, som tager udgangspunkt i forskellige kendte eventyr.

Teatret skal bruge personer, som adskiller sig fra det normale. Ifølge Tanja Diers er det nemlig de unormale karakterer, som altid bliver tillagt overnaturlige evner i eventyrerne, og hun mener, at de handicappede bedst selv kan spille den rolle.

Forestillingen bliver skrevet og instrueret af Christian Lollike og har premiere på Aarhus Teater til august. Castingen finder sted i slutningen af februar, og der søges syv statister.