Selvudnævnt datingkonge: Her er Østjyllands bedste datingspots

Kom med når den selvudnævnte datingkonge giver tips til, hvor og hvordan du dater med succes

02:36

Ny by, nyt studie og nyt kærlighedsliv. Som ny studerende kan det være en udfordring at skulle kaste sig ud i datinglivet, for det kan være svært at vide, hvor du skal invitere din date hen, for at I får en uforglemmelig dag. Men det ved Anders Møller.

Han er studerende, selvudnævnt datingkonge og har boet i Aarhus i lidt over to år. Han har helt styr på både dates og datingspots i Østjylland – i hvert fald ifølge ham selv. 

Læs også ”Du får ekstra penge hvis jeg kommer foran i køen!”

Vi skal en tur til Himmelbjerget nær Silkeborg, på Nordre kirkegård i Aarhus og til Skanderborg Søbad. Det er vigtig at være udendørs, når man dater, for det kan få gang i gnisterne.

- Et godt datingspot er at være ude i den danske natur, for så har man noget pænt at kigge på, mens man lader som om, man hører efter, hvad daten siger, siger Anders Møller.

TV 2 | ØSTJYLLAND beskæftiger sig i øjeblikket med de studerende og især deres boligkvaler. Derfor har vi flyttet Daniel til Randers - læs mere her. 

Han er en erfaren herre på datingmarkedet, hvor han flittigt bruger datings app’s som Tinder, Happn, Heaps og Badoo. Trods 247 matches på Tinder, er Anders Møller stadig single, men det er ikke noget, han selv sætter spørgsmålstegn ved.

- Det kommer jo an på, hvad man leder efter for at kunne betegne sin date som succesfuld. Om man vil have et guldbryllup eller to ryk og en aflevering, siger han. 

Få alle datingkongens gode råd og guldkorn i videoen øverst i artiklen.