Selvtillidsfyldt Skhirtladze i storform

Davit Skhirtladze stortrives i Silkeborg, hvor han for alvor ser ud til at udfolde sit talent

03:27

Han er topscorer i Silkeborg IF, og i den seneste superligakamp scorede han tre mål. Det er naturligvis 23-årige Davit Skhirtladze, der er tale om.

Den georgiske angriber med en fortid i AGF ser ud til for alvor at udfolde sit store talent i denne sæson for Silkeborg IF, og han er blandt de flittigst scorende i Superligaen - senest med tre mål, da Viborg på hjemmebanen i domkirkebyen blev skudt i sænk.

Læs også Georgisk hattrick sørger for Silkeborg-triumf i Viborg

Den offensive kreatør fortæller, at han er fyldt med selvtillid og fysisk er i god form.

- Jeg er en del af et stærkt hold, og jeg føler mig godt til pas hver gang, jeg går ud på banen, og jeg føler, at jeg kan gøre en forskel for holdet, og at vi kan hente sejren sammen, siger Davit Skhirtladze.

Han fortsætter:

- Jeg har forbedret mig, og jeg føler fysisk, at jeg kommer i de rigtige positioner, og jeg føler mig klar til at afslutte dem, og det er den store forskel.

Læs også Skhirtladzes karantæne står ved magt

Den georgiske angriber er i denne sæson noteret for 14 kampe for silkeborgenserne i Superligaen med syv mål som følge.

I sin tid i AGF, som han skiftede til i 2011 som 17-årig, blev det til 83 kampe og ni scoringer for aarhusianerne, uden han for alvor slog igennem i klubben, selvom mange kunne se, at han kunne noget særligt med bolden. I vinter skiftede angriberen til de rødblusede kollegaer fra Silkeborg på en kontrakt gældende frem til sommeren 2017.

Davit Skhirtladze og resten af Silkeborg-mandskabet skal fredag aften forsøge at fortsætte de gode takter. Det sker klokken 18.00 på hjemmebanen Mascot Park klokken 18.00, hvor modstanderen er OB. 

I videoen øverst på siden kan du se hele interviewet med Davit Skhirtladze.

02:48

Silkeborg IFs Ibrahim Moro er på rekordtid blevet en stor profil for Silkeborg IF. Bag successen ligger et tæt venskab, en problemfyldt, afrikansk kultur - og Gud.

Luk video