- Selvfølgelig skal vi forstærke os

AGF-træner Morten Wieghorst ser frem mod næste sæson

01:28

1 af 2

AGF har allerede sikret sig oprykning til Superligaen, og Morten Wieghorst og sportschef Jens Andersson er formentlig godt i gang med at få kabelen til at gå op i forhold til slag og indkøb af spillere.

En ting er i hvert fald sikker. AGF skal ud og forstærke holdet, så det er rustet til tilværelsen i Superligaen.

- Vi klarede målsætningen i år, og spillerne har gjort det fantastisk, men det er et andet niveau i Superligaen, så selvfølgelig skal vi forstærke os, siger Morten Wieghorst, der tirsdag var gæst i Fodbold med Horup her på TV 2 | ØSTJYLLAND sammen med Peter Christiansen, sportschef i Randers FC.

Både Superligaen og 1. division lakker mod enden. Randers FC tabte duellen om tredjepladsen i Superligaen til Brøndby IF efter 1-1-kampen i weekenden, men kronjyderne kan glæde sig over en fjerdeplads og udsigt til europæisk deltagelse efter sommerferien.

- Det er ikke skuffende for os at blive nummer fire. Det er stærkt. Nu har vi over tre sæsoner vist, at vi kan være nummer tre, nummer syv og nummer fire. Det viser en form for stabilitet, siger Peter Christiansen.

I videoen øverst på siden kan du se en bid af tirsdagens Fodbold med Horup, hvor Morten Wieghorst bliver spurgt ind til transferstrategi, og du kan se hele programmet her.