Sejren over Randers har rykket AC Horsens tættere sammen

Selv om Conor O'Brien ikke ved, hvad han skal efter sommerferien, fokuserer han udelukkende på Horsens' to kampe mod Viborg

05:50

Sejren over Randers FC forleden har givet Horsens-truppen lidt af et boost her før fredagens skæbnekamp mod Viborg. 

- Siden Randers-kampen har vi været lidt tættere sammen, og det er ret normalt, når du vinder en kamp. Holdet får mere selvtillid, og spillerne er mere sikre på sig selv, siger Horsens' Conor O'Brien.

Jeg er kun fokuseret på kampene. Hvad end der sker, vil det ske efter sommer, og hvis Horsens er i Superligaen, er det fantastisk, og jeg vil gøre alt for at holde dem der.

Conor O'Brien, Horsens-spiller

Han forudser et par tætte opgør mod Viborg.

- Kampene mod Viborg bliver interessante. Vi delte i efteråret, hvor vi slog dem 4-2 ude, og de slog os 2-1 hjemme, så jeg tror det bliver tætte kampe, siger han og uddyber:

- Alle ved, hvad vi kæmper for. Vi kæmper for at blive i ligaen, og det gør de også, så det bliver hårdt kæmpede kampe. Vi kommer til at være fysiske, og de kommer til at være fysiske. 

Læs også Farveblindhed får AC Horsens til at trykke nye spillertrøjer

Stresser ikke over kontraktudløb

Conor O'Brien er en af de mange Horsens-spillere, der har kontraktudløb til sommer. Og der er endnu intet nyt om midtbaneprofilens fremtid.

- Jeg ville ønske, jeg kunne fortælle dig det. Klubbens mentalitet har hele tiden været at se, om vi er i Superligaen, og så beslutte sig derefter. Og det respekterer jeg fuldt ud. Jeg ville nok gøre det samme, hvis jeg var dem.

Overvejelser om fremtiden ødelægger ikke Conor O'Briens nattesøvn: 

- Slet ikke. Jeg er kun fokuseret på kampene. Hvad end der sker, vil det ske efter sommer, og hvis Horsens er i Superligaen, er det fantastisk, og jeg vil gøre alt for at holde dem der. 

Når AC Horsens fredag aften klokken 18 spiller mod Viborg, er det samtidig 107. gang, at Conor O'Brien går på banen til en Superliga-kamp.

Dermed bliver han den amerikaner, der har spillet flest kampe i Danmarks bedste fodboldrække, når han overgår den tidligere FC Nordsjælland-spiller Michael Parkhurst.

Øverst kan du se hele interviewet med Conor O'Brien.