Sejr, uafgjort og nederlag: Sådan gik det de østjyske kvinder

Alle de østjyske håndboldhold i landets bedste dameliga var torsdag aften i aktion i de sidste kampe i grundspillet, hvor Silkeborg hentede to point

Foto: Morten Stricker - Scanpix

En femteplads, en ottendeplads, en niendeplads og en 12. plads.

Det blev resultaterne for de fire østjyske damehold i den bedste danske håndboldliga efter kampene torsdag aften, som var de sidste i grundspillet i denne sæson. 

Bedst gik det Silkeborg-Voel - både i grundspillet og i aften. Holdet vandt en storsejr på 10 mål over Randers HK på udebane i Arena Randers.

Randers HK havde store forsvarsproblemer og lukkede alt for mange mål ind. Allerede i første halvleg var Silkeborg-Voel foran med otte mål efter blot 13 minutters spil. 

Læs også Protest afvist: Randers-kvinder beholder sejren

Ifølge Randers HK var det blandt andet fraværet af flere af holdets store profiler der gav profiler. Hverken  Camilla Dalby, Maria Fisker eller Clara Monti var at finde på banen i aftenens kamp. Holdet sluttede nummer otte. 

Længere vestpå i Ringkøbing blev det en lige kamp mellem Skanderborg Håndbold og hjemmeholdet Ringkøbing, som spillede 24-24. Det ændrer dog ikke ved, at "krigerne fra Skanderborg" ender helt i bunden af tabellen og må derfor vænne sig til igen, at skulle spille i 1. division. 

01:49

VIDEO: Et helt nyt kvindeligahold, "Aarhus United", er på vej i Aarhus som erstatning for SK Aarhus. 

Luk video

I Aarhus kunne det snart lukkede hold, SK Aarhus, ikke følge med gæsterne fra  Nykøbing Falster Håndbold der løb af sted med en femmåls-sejr på 25-30, hvilket gjorde, at holdet landede på en samlet niendeplads i sæsonen. 

Med Silkeborg-Voels femteplads følger der en plads i slutspillet, hvor de seks bedste hold i Primo Tours Ligaen skal spille kvartfinaler. Her bliver modstanderen for de midtjyske kvinder København Håndbold. 

TV 2 | ØSTJYLLAND har gennem sæsonen fulgt Skanderborg Håndbolds kamp for at blive i den bedste liga. En kamp der altså ikke gik helt efter planen. Du kan se mere på vores temaside.