Sejr er et krav

Træner Keld Bordinggaard kræver tre point

Der er lagt op til noget af et bundgys, når Silkeborg søndag eftermiddag tager imod Brøndby i en kamp mellem Superligaens to nederste hold.

En hjemmesejr kan isolere Brøndby i bunden af ligaen, og Silkeborgs træner Keld Bordinggaard er da også fuldstændig klar over vigtigheden af kampen mellem de to kriseramte hold.

- Hvis vi skal pege en af de resterende kampe i sæsonen ud og sige; "at den bare skal vindes", så er det den her. Den er enormt vigtig for os. Det er der ingen tvivl om - det skal være tre point. Det er altid specielt, når de to hold under stregen møder hinanden. Det lægger et ekstra lag til spændingsniveauet både før og under kampen, siger Bordinggaard til klubbens hjemmeside.

Leveredeensløjindsats

I onsdags leverede hans spillere en frygtelig sløj indsats, da de to hold mødtes i pokalturneringen. Brøndby vandt på hjemmebane 3-0 efter en kamp, hvor Silkeborg nærmest så ud til at have opgivet på forhånd.

Men pokalturneringen er noget andet end Superligaen, slår Bordinggaard fast.

- Det er to vidt forskellige kampe med formentlig to forskellige hold. Begge hold har flere karantæner, som medvirker til, at der skal rokeres på en del pladser.

Desuden har vi flere spillere, som ikke indgik i onsdagens pokalkamp, som trænger sig på til en startplads, siger Bordinggaard.

Et blik på statistikken kan dog ikke give Silkeborg-træneren meget ro i sindet. Brøndbys to eneste sejre i de seneste 25 ligakampe er kommet mod netop Silkeborg.