Seebach væltede Samsø

Torsdag aften er det Kim Larsens tur

Den ukronede pop-konge i Danmark lagde Samsø Festival ned onsdag aften, da han åbnede med manér.

- Der var fuldt hus, og han gav en fantastisk koncert. Så det var bare helt perfekt, siger PR-ansvarlig for Samsø Festival, Thomas Jakobsen, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Samsø Festival brøster sig af at være Danmarks hyggeligste festival. Og mon ikke hyggen spreder sig torsdag aften, når selveste Kim Larsen lukker den store scene.

- Solen skinner jo fra en skyfri himmel, og vi håber da klart, at Kim Larsen også kan trække fuldt hus. Og så har vi jo også Alphabeat, så vi synes da bestemt, vi har nogle fede bands, siger Thomas Jakobsen.

Vejrguderne er med Samsø

Vejret er bestemt med de glade festivalgæster på øen, hvor det sker lige nu. DMI har lovet høj solskin, stille vind og appelleret til at finde solcremen frem. Derfor er der god tro på, at de sidste billetter nok skal blive solgt.

I modsætning til andre store festivaler, så har der ikke været noget ballade, der er værd at skrive hjem til fastlandet om.

- Det er jo Danmarks hyggeligste og fredeligste festival, og det slår vi os da på. Så der har ikke været noget, og det er vi glade for, siger Thomas Jakobsen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Samsø Festival 2013 er i gang lige nu og slutter først søndag aften - den 21. juli.

Du kan blandt få glade af store bands som ovennævnte og Anne Linnet, Burhan G, Infernal, Joey Moe, Lukas Graham, Mads Langer, Marie Key, Savage Rose og TV-2. Listen er meget længere.

Se ellers, hvem der optræder på Samsø Festival 2013.