Sebastians far: Vi er kanonglade

Lettede over, at han blev fundet i god behold

- Vi er kanonglade og lettede. Sebastian er sammen med os igen, og vi har det alle sammen rigtig godt, fortæller Jon Linjordet til DR Østjylland.

Han er meget taknemmelig for myndighedernes indsats, der gjorde, at den lille dreng blev fundet få timer efter, at han var forsvundet.

Den 3-årige Sebastian Linjordet blev kl. 13.46 efterlyst, da han var blevet væk fra de andre børn i en børnehave, der var på tur nær søerne ved Silkeborg.

Politiet i Silkeborg sendte alt disponibelt mandskab ud i skoven for at finde drengen. Udover hundepatruljer og helikoptere blev en båd fra Silkeborg Brandvæsen også sat ind i jagten på Sebastian, oplyser DR Østjylland.

Kort efter kl. tre blev drengen så fundet omkring ti minutters gang fra det sted, hvor han blev væk. Sebastian Linjordet er nu sammen med sine forældre og har det efter omstændighederne godt, fortæller Sebastians far, Jon Linjordet. Han er taknemllig for politiets indsats:

- Vi er rigtig glade for politiets store indsats, siger han til DR Østjylland.

Hos Silkeborg Politi var vagthavende Kjeld Nedergaard torsdag også godt tilfreds med, at det lykkedes at finde den treårige i god behold:

- Her på vagtcentralen var vi alle sammen jublende glade. Det
er meget tæt på Silkeborgsøerne, så vi tog det meget alvorligt,
siger han til DR Østjylland.

Kilde: DR Østjylland