Se video: Frustration

Lasse Rise lod vrede over nedrykning gå ud over stol

00:17 Luk video

De chokerede Randers FC-spillere kunne næsten ikke rumme det, da nedrykningen var en realitet.

Chokket stod malet i ansigterne på udskiftningsbænken. På banen kastede spillere sig ned og gemte hovedet i hænderne. Og kantspilleren Lasse Rise, som havde satset på et karrierespring i Randers lod sine frustrationer gå ud over en plastichavestol, som fik et ordentligt vristspark.

Du kan se episoden med stolen i videoen ovenfor.

Netop Lasse Rise har særlig grund til at ærgre sig over nedrykningen: Han skrev sidst i januar en fireårig kontrakt med Randers FC efter at have spillet sæsonens første 18 kampe for Lyngby - der i går reddede sig en sæson mere i Superligaen.

Rise blev købt fri af sin kontrakt med Lyngby så han kunne komme til Randers ved forårssæsonens start. Han udtalte dengang, at han kom til Randers for at udvikle sig og komme til at spille på et højere nivaeu. Den satsning må nu siges at have slået fejl.

I dag, mandag, kl. 14.00 har klubben indkaldt til pressemøde. Det fremgår ikke om der er nyt om, hvem der skal træne Randers FC næste år. Men ellers er der formentlig nok af andre emner at tale med pressen om efter 2-2-kampen, hvor en Esbjergscoring i kampens sidste minutter sendte Randers ned i 1. division.