Se: Studievært spiser sexpastil

Små bonbons giver ny inspiration til dig og din partner

06:49 Luk video

Snart står julen for døren, og nogle gange kan det være svært at finde den perfekte gave. Go' Aften Østjylland hjælper dig med pirrende gaveidéer til dig og din partner.

Mathilde Mackowski, der er medejer af internet-butikken Sinful.dk i Silkeborg, har flere tips til små gaver, der kan forsøde den travle juletid.

- Sex er jo en dejlig ting - og erotik og nydelse generelt set. Og vi elsker jo at have det godt, og folk er faktisk mest lykkelige, når de har sex- og kærlighedsoplevelser, fortæller Mathilde Mackowski til Go' Aften Østjylland.

Sexpastiller kan blive et hit

Mathilde Mackowski spår, at sexpastiller til intime lege kan blive et stort julegavehit i år. Pastillerne fungerer på den måde, at personen, der får pastillen i munden, får en kølig ånde og kan således med sin tunge stimulere sin partner med en sitrende fornemmelse.

Klik på videoen ovenover og se hvordan studievært Søren Ø. Jensen reagerer, da han selv smager på sexpastillerne. I klippet kan du også se flere tips til andre intime julegaver, du kan give din partner.