Se, hvad der skal ske med de østjyske skoler

TV 2 | ØSTJYLLAND har undersøgt, hvilke østjyske skoler, der er i fare for at lukke. Klik her og se undersøgelsen.

Undersøgelsen viser, hvilke planer de enkelte kommuner indtil videre har. Der er i de fleste tilfælde tale om forslag. Intet er endnu endeligt besluttet.

<B>Odder</B>: Ifølge et kommunalt notat fra september 2006 har kommunen lagt op til at Gylling, Randlev og Ørting skole lukker.

<B>Århus:</B> Her lukker Nordgårdsskolen og Frydelundskolen. (Fire skoler sammenlægges til to: Egelev og Horåp samt Kolt og Hasselager )

<B>Norddjurs</B>: Ingen skoler lukker, men overbygningen (7-9 klasse) flyttes. Seks skoler mister sandsynligvis overbygningen: Rougsø-, Langhøj-, Glesborg-, Voldby samt Toubroskolen og Mølleskolen.

<B>Syddjurs:</B> Ingen konkrete planer pt. om hverken at lukke skoler eller at flytte enkelte overbygninger, men politikerne afventer resultatet af kommende budgetforhandlinger.

<B>Silkeborg:</B> Kommunen er pt. i gang med at se på en ny skolestruktur. Der er ingen konkrete planer om at lukke skoler eller flytte enkelte overbygninger, men politikerne vil ikke garantere, at det ikke sker.

<B>Skanderborg:</B> Kommunen er pt. i gang med en større kapacitetsundersøgelse. Når den er færdig vil kommunen se på, om der skal ændres på strukturen.

<B>Samsø:</B> Det har ikke været muligt at få et indblik i deres fremtidige skolestruktur.

<B>Randers:</B> Der bliver ingen ændringer. Skolestrukturen forbliver som den er.

Favrskov: Ingen planer pt.

TV 2 | ØSTJYLLAND har meget mere om den fremtidige østjyske skolestruktur i vores udsendelse klokken 19.30.