Scooter ramte væltet træ

Fejlvurdering gav knubs

Østjyderne er foreløbig sluppet fra stormskaderne uden at nogen er kommet livsfarligt til skade. Men i Silkeborg var et væltet træ alligevel årsag til, at en scooterkører måtte en tur forbi skadestuen.

Manden kom mandag aften ved 18-tiden kørende på Århusbakken, da han passerede et sted, hvor et væltet træ spærrede kørebanen. Træet lå halvt ned, og scooterføreren vurdere at han godt kunne køre under. Men han fejlvurderede højden eller overså grene, som stak ud, for træet ramte ham i brystet og turen endte på regionshospitalet, hvor han blev undersøgt. Heldigvis var føreren sluppet med knubs, skriver 24-7news.dk

Silkeborg slap i det hele taget nådigt gennem stormen. En del træer er væltet har skabt nok at gøre for brandvæsen og Falck. Blandt andet på Århusbakken, hvor scooterføreren kom til skade. Her var et væltet birketræ skyld i, at trafikken i en times tid var præget af en del vanskeligheder.

Desuden fik politiet en anmeldelse om tag, som var ved at lette på Østerbordingvænget. Det viste sig, at det dog kun var en par tagplader der blæste af.

Elforsyningen blev ramt af flere strømudfald, som primært skyldtes væltede træer, skriver 24-7news.dk. Gadelyset var i en periode slukket i Dalvejskvarteret, og Virklund og Åhavevej var uden strøm i en periode.

Lokalpolitiet i Silkeborg havde her til morgen ikke oplysninger om yderligere skader i forbindelse med stormen.