Scientology sender brev til forsvundne Lars Hjulmand

- Han har været et let offer for organisationer, siger bror til Lars Hjulmand

Foto: TV2OJ / Privatfoto

- Det er efterhånden en kedelig sag, siger Anders Hjulmand. Han er bror til 45-årige Lars Hjulmand, der forsvandt den 2. december i Randers.

- Vi er bare gået i venteposition. Men det er svært at forklare, hvordan man har det, siger Anders Hjulmand.

Julen og nytåret er gået som det plejer i familien. Nogenlunde da.

- Det er kommet lidt på afstand. Vi er nødt til at være realistiske omkring det. Jeg tror ikke, at vi finder ham i live, så må vi se, hvornår han dukker op, siger Anders Hjulmand.

Læs også Stadig ingen spor af Lars Hjulmand efter ny video

Han og familien har været hjemme hos Lars Hjulmand for at tømme køleskab, aflæse varme og betale regninger.

Her har de blandt andet fundet ud af, at Lars Hjulmand var medlem af flere velgørende organisationer som Dansk Flygtningehjælp, Dyrenes Beskyttelse, Kræftens Bekæmpelse osv.

- Han har været et let offer for organisationer, men det skal vi jo heller ikke blande os i. Heldigvis har de 6-8 organisationer, han betaler til, velgørende formål, siger Anders Hjulmand. 

Derudover lå der et adresseret brev fra Scientology. Direkte stilet til Lars Hjulmand. Flere andre adresser i Randers-området har modtaget brev fra Scientology.

Læs også Lars Hjulmands bror: Vi skal have fundet ham

- Jeg ved ikke, om han har været i kontakt med dem. Det er kommet inden jul eller mellem jul og nytår. Men hvordan det er opstået, aner jeg ikke. Jeg håber, at det bare er et introduktionsbrev, siger Anders Hjulmand.

Han kunne godt tænke sig, at der igen blev ledt på bunden af Randers Havn. Men det er Østjyllands Politi, der har det næste træk.

- Så længe han ikke er fundet, går man ud fra, at han er levende. Politiet siger, at der går cirka et halvt år, inden de begynder at tænke på en dødserklæring, siger Anders Hjulmand.

Østjyllands Politi indstillede eftersøgningen af Lars Hjulmand fredag den 9. december.

00:24

VIDEO: Her kan du se den seneste overvågningsvideo fra Randers Havn, som Østjyllands Politi har frigivet.

Luk video