Schwartz skuffet over nederlag

Randers tabte til FC Nordsjælland

I fredagens Superligakamp tabte Randers FC på hjemmebane til FC Nordsjælland med 0-1.

Dermed missede kronjyderne muligheden for at spille sig i nærheden af den attraktive femteplads, der giver europæisk fodbold.

Ifølge randrusianernes topscorer Ronnie Schwartz handler det nu blot om at holde nedrykningsstregen på afstand.

- Vi skal bare redde os i Superligaen. Det er det overordnede mål. Vi har stadigvæk muligheden for femtepladsen, men en sejr mod FCN havde gjort det noget nemmere. Vi skal nok kigge mere nedad end opad lige nu, siger Ronnie Schwartz.

Kampen igennem havde hjemmeholdets spillere da også et hav af muligheder for at afgøre kampen til deres fordel, men den sidste skarphed og portion held manglede ifølge Schwartz.

- Vi stressede dem i deres opspil og sad meget tæt på dem, og vi skabte fine chancer. Men vi fik ikke puttet den i kassen.

- I de sidste par kampe har vi haft held med vores afslutninger, men det manglede vi i dag (fredag, red.), siger Ronnie Schwartz og tilføjer:

- Vi er skuffede over, at vi ikke fik et resultat her på hjemmebanen, som vi kan bruge til noget, når vi er så tæt på den femteplads

På trods af et bittert nederlag er der stadigvæk ting, Ronnie Schwartz og resten af Randers-truppen kan tage med sig fra opgøret.

- Vores spil har generelt været godt her i foråret, og også i dag (fredag, red.) spillede vi hurtigt, og vi var farlige.

- Vi fik stresset dem og kom frem til en del løse chancer. Vi kan tage mange ting med, men lige nu er jeg mega skuffet, siger Ronnie Schwartz.

I næste runde skal Randers FC forsøge at komme tilbage på måltavlen, når OB er modstanderen