Savnet dialysepatient fundet

Udviklingshæmmet fundet i grøft

Dialyseafdeling (Genrefoto). Foto: Colourbox

Den savnede Peter Stig Asbjørn Petersen blev onsdag aften kort før kl. 19.00 fundet af en lokal mand, der var mødt op på hundetræningspladsen i Hornslet. Det oplyser Østjyllands Politi.

Den 51-årige udviklingshæmmede mand forsvandt tirsdag eftermiddag fra et plejecenter i Hornslet. Han havde taget sin cykel med og forsvandt uden spor.

- Manden undrede sig over nogle mærkelige lyde fra en nærliggende grøft. Da han undersøgte det nærmere, fandt han den 51-årige mand siddende nede af en lille skrænt med fødderne nede i en lille grøft/vandløb. Hans cykel lå ved siden af ham, lyder det i politiets pressemeddelelse

- Politiet har i øjeblikket ingen oplysninger om, hvordan han er endt på findestedet, ligesom vi ikke ved, hvor længe han har været der. 

Det hastede med at finde den savnede, fordi han er nyrepatient og onsdag morgen skulle have været indlagt på en dialyseafdeling for at få renset sit blod.

- Den 51-årige mand er lettere forkommen men i øvrigt i god behold. Han er nu blevet transporteret til Regionshospitalet i Randers for en nærmere undersøgelse, skriver Østjyllands Politi.

De pårørende er underrettet.