Savnede frigjorte AGF'ere

Trods nærmest konstant belejring ærgrer AGF-træner sig over manglede mod

AGF-træner Peter Sørensen havde svært ved at være andet end tilfreds med det ene point, som hans hold fik i topkampen, der endte 1-1 mod FCK efter en sen AGF-udligning.

Alligevel ærgrer Sørensen sig over, at hans spillere ikke optrådte mere frigjort i søndagens kamp i Parken.

- Jeg savner, at vi slap os lidt mere fri i besiddelse med bolden i første halvleg. Vi var for anspændte og slap os ikke rigtig fri.

- Det var som om, at vi var en lille smule forkrampede, og vi savnede måske troen på, at vi kunne skabe et godt resultat, selvom jeg synes, at tiden er inde til, at man kan tro på et godt resultat herinde, siger Peter Sørensen.

Han understreger dog, at han er fint tilfreds med det, som hans spillere leverede. Særligt fordi aarhusianernes offensiv nærmest var ikke-eksisterende.

- Rent defensivt spiller vi igen en meget flot kamp. De har vel omkring fem chancer, og det er meget tilfredsstillende, at vi kan holde dem nede på det. Specielt herovre, siger Peter Sørensen.

Jørgensen sikrede uafgjort
Veteranen Martin Jørgensen var manden, der på et sent straffespark sikrede AGF uafgjort. Det skete med Jørgensens første superligascoring, efter at han vendte hjem til AGF og dansk fodbold sidste år.

- Det var fint, for det var et vigtigt mål, og det gav et point i Parken foran en masse mennesker, og det er altid lidt sjovere, når der er en ordentlig kulisse. Så det var dejligt, siger Martin Jørgensen.

AGF er med det ene point fortsat på andenpladsen, 10 point efter FCK. I hvert fald indtil mandagskampen mellem FC Midtjylland og AC Horsens.

Martin Jørgensen maner dog til ro og peger på, at der er en stor gruppe bag FCK, som alle ligger med få points forskel til hinanden.

- Det er ikke tilfældigt, at vi ligger, hvor vi ligger. Superligaen er stadig tæt, og det er bare et par dårlige kampe i træk, og så ligger man ikke nummer to, men nummer seks, siger Martin Jørgensen.