Satser stort på musicals

Musikhuset fortsætter i 2012 med at satse på musicals

Foto: www.miklosszabo.com

Som det eneste sted uden for hovedstaden kan Musikhuset Aarhus præsentere de tre musicals Grease, Den eneste Ene - The Musical og Elsk mig i nat X-MAS versionen. Dermed fortsætter Musikhuset Aarhus sit tætte samarbejde med producenten Jesper Winge Leisner fra The One and Only Company.

Dermed vender Elsk mig i nat tilbage til Aarhus, hvor musicalen i 2010 solgte 32.000 billetter.

- Vi havde stor succes med Elsk mig i nat i 2010, og har allerede nu solgt rigtig mange billetter til MAMMA MIA!. Derfor er det helt fantastisk, at vi takket være det tætte samarbejde med Jesper Winge Leisner, nu kan offentliggøre yderligere tre forrygende musicals. Med Grease, Den eneste Ene - The Musical og Elsk mig i nat X-MAS på programmet er det næsten umuligt er komme uden om Aarhus, hvis man holder af musicals. Derfor er det satsninger, som klart er med til at profilere både Musikhuset og byen, siger Mette Kier, programchef i Musikhuset Aarhus.     

- Vi startede vores samarbejde med Musikhuset Aarhus i 2010 med musicalen Elsk mig i nat. Det var både en stor succes og en stor fornøjelse. Vi føler os virkelig hjemme her", udtaler Jesper Winge Leisner fra The One and Only Company og forsætter:

- Så vi glæder os alle sammen til at komme "hjem til Aarhus" da det efter vores mening er svært at finde et bedre sted at opføre moderne musicals i det store format.  

Grease har premiere 11. april 2012 og spiller 12 forestillinger. Den eneste Ene - The Musical får Aarhus-premiere 11. oktober 2012 og spiller 11 gange, mens Elsk mig i nat X-MAS rammer byen 30. november og spiller det meste af julemåneden 2012 med i alt 15 forestillinger.

Billetsalget til de tre forestillinger starter i dag på billetlugen.dk og fra Musikhusets eget billetsalg.