Sølv-Sara: Jeg var lige ved at smide det væk på sidste hæk

Sara Slott vandt sølvmedalje på trods af problemer til sidst

01:20

Den østjyske hækkeløbsstjerne Sara Slott Petersen vandt en historisk OL-medalje, da hun blev nummer to i 400 meter hækkeløb. Hun blev den første danske kvindelige løber til at vinde en individuel OL-medalje.  

- Jeg er rimelig glad, det lyder sgu godt, det gør det. Jeg havde en vild god opvarmning, og jeg havde sådan fornemmelsen af, at det kunne godt blive rigtig godt, men det kræver jo også, at man får sat det sammen, og jeg var lige ved at smide det væk på sidste hæk. Jeg var lige ved at blive sur, men der var heldigvis en jernvilje, så det var fedt, siger Sara Slott Petersen. 

Læs også Slotts gamle træner: Troede hele tiden på sølvet

Og det var faktisk lige ved at gå galt for Sara Slott Petersen, som mistede en del fart efter den sidste hæk.

- Jeg fik et skridt for meget. Det gik lige pludselig op for mig, at jeg var på vej til en sølvmedalje, og så glemte jeg måske at trykke, jeg ved sgu ikke lige, hvad der skete. Jeg har også løbet hurtigere, end jeg nogensinde har gjort, så måske jeg var lidt træt. Lige pludselig så besluttede jeg mig i hvert fald for at tage et skridt ekstra, og det blev lidt i sidste øjeblik, og det taber man ret meget fart på, siger Sara Slott Petersen. 

Læs også Sara Slott Petersen vinder OL-sølv

Der gik mange tanker gennem hovedet på Sara Slott Petersen, som kunne se sine konkurrenter komme nærmere.

- Jeg kunne lige se de andre, og jeg tænkte, jeg tilgiver simpelthen ikke mig selv, hvis jeg bliver fire nu, siger Sara Slott Petersen.

Til sidst var der dog ingen tvivl om, at Sara Slott havde et ekstra gear i forhold til de resterende løber, og hun kom ind på en andenplads.