Sangfugl til Smilets By

Slår vejen forbi i næste uge

Radiostationen go!FM har gjort sig lidt af et scoop i forbindelse med deres livekoncert i Tivoli Friheden i næste uge.

Udover store danske navne som Infernal, Joey Moe og Panamah er endnu en kanin nu trukket op af hatten - nemlig den østjyske grandprix-vinder Emmelie de Forest.

- Det er helt fantastisk, at vi kan få lov til at præsentere hende. København får ofte det meste foræret, så at vi - efter hårdt arbejde - har fået hende til Danmarks anden største by er virkelig rart, siger direktør Ole Søndergaard fra go!FM til TV 2 | ØSTYLLAND.

Emmelie de Forest er født i Randers og opvokset i Mariager, så hun er næsten på hjemmebane, når hun går på scenen foran det store publikum med vindernummeret "Only Teardrops".

Direktør Ole Søndergaard går allerede og drømmer om et storslået sceneshow, for et af koncertens indslag er med Copenhagen Drummers. Og hvad sker der, hvis man kombinerer seks trommer med en smuk stemme?

- Det kunne jo være sjovt, hvis vi kunne få Copenhagen Drummers til at spille til hendes sang, så der ikke kun er to trommer, men nu må vi se, siger direktør Ole Søndergaard fra go!FM til TV 2 | ØSTYLLAND.

Koncerten begynder klokken 17 d. 30. maj i Tivoli Friheden.