Samuelsen tror på Løkke

LA-formand Anders Samuelsen fra Horsens håber og tror på valgsejr til Løkke

Foto: Liberal Alliance

Liberal Alliance gør økonomien til den kommende valgkamps hovedtema.

Liberal Alliance lagde torsdag sidste hånd på partiets valgkampvideo, og formanden, Anders Samuelsen fra Horsens, håber - og tror på - statsminister Lars Løkke Rasmussens (V) chancer.

- Vi har som det eneste parti fået gennemregnet en vækstplan af uafhængige økonomer. Ikke engang Venstre og De Konservative har gjort det - og slet ikke Socialdemokraterne og SF, siger partiformanden og fortsætter:

- Vores plan vil skaffe 200.000 nye arbejdspladser i Danmark. Det er det, vi går til valg på. De andres forslag er ikke noget, som kommer i nærheden af det. De taler om 8-10.000 nye - midlertidige - arbejdspladser.

Billedet vil ændre sig
Selv om Liberal Alliance i de seneste meningsmålinger er gået tilbage, så tror Anders Samuelsen, at dette billede vil ændre sig i den kommende valgkamp.

Også selv om det skulle bliver en såkaldt præsidentvalgkamp mellem de to statsministerkandidater, Lars Løkke Rasmussen og Socialdemokraternes formand, Helle Thorning-Schmidt.

- Vi er allerede godt i gang med en annoncekampagne, og partiets historie har vist, at når vi kommer ud og fortæller om vores politik, så går vi frem, siger Liberal Alliances formand.

Tror på Løkke
Anders Samuelsen tror samtidig også på statsministerens chance.

- Jeg tror på det. Er jeg så den eneste i det her land, som tror på det? Vi var heller ikke ret mange, som troede på, at Liberal Alliance kunne komme igen. Jeg tror ikke på, at danskerne er klar til, at Ole Sohn, Villy Søvndal og Helle Thorning-Schmidt overtager erhvervspolitikken.

Liberal Alliances formand tror dog, at det bliver en beskidt valgkamp:

Jeg frygter, at det bliver en beskidt valgkamp. En valgkamp hvor man konstant forsøger at tale ned til danskerne. Men jeg håber, at vi for alvor kommer til at diskutere løsninger og de forskellige politiske bud