Samuelsen står ved tv-raseri

Liberal Alliances leder står ved sit raserianfald i TV-Avisen

Foto: Liberal Alliance

Liberal Alliances leder, Anders Samuelsen fra Horsens, står ved hvert eneste ord, som han torsdag aften sendte mod TV-Avisens vært Klaus Bundgaard Povlsen.

TV-Avisen bragte et indslag om Anders Samuelsens sparsomme mødefrekvens i Horsens Byråd, og da værten konfronterede Liberal Alliances førstemand med anklagerne, steg lydniveauet for alvor i studiet:

- Jeg skulle hilse at sige, at du er komplet til grin. Danmarks Radio er til grin. I har manipuleret med tallene, lød det fra Anders Samuelsen.

- I fjerner fokus fra landets problemer. I laver en blanding mellem Paradise Hotel og Robinson Crusoe, sagde Samuelsen, der afsluttede sin kanonade med, at "man har en mistanke om, at DR er en station for røde lejesvende".

Og disse udsagn står ved magt, fastslår Samuelsen fredag.

- Jeg trækker ikke noget som helst tilbage. Og nu, hvor jeg har set interviewet igen, så må jeg sige, at så slemt synes jeg nu altså heller ikke, det var, pointerer han med henvisning til sine verbale bredsider.

Opsigtsvækkende slagsmål
Det er fjerde gang inden for den seneste uge, hvor Samuelsen har kastet sig ud i opsigtvækkende slagsmål med kritiske medier.

I weekenden gik han i rette med TV2, der bragte kritiske røster fra hans eget parti om, at Liberal Alliance er topstyret.

Det fik Samuelsen til - "for sjov" - at beskylde tv-stationens politiske redaktør, Henrik Qvortrup, for at være kokainmisbruger.

Politiken har fået på hattebulen for at referere ivrigt fra et blogindlæg fra sidste år, hvor en af partiets spidskandidater, Ole Birk Olesen, kalder kvinder "uden moral".

Også Jyllands-Posten har Samuelsen beskyldt for at "fordreje fakta", efter at avisen skrev, at Samuelsen tager penge for at deltage i politiske møder.