Sammen skal de sælge Horsens

Horsens Kommune og ejendomsmæglerforening indleder officielt en alliance

Et godt kulturliv, gode forhold for børnefamilier og en god beliggenhed blot en halv times kørsel fra Aarhus.

Salgsargumenterne er i orden, når ejendomsmæglerne i Horsens skal forsøge at sælge en villa eller en lejlighed til for eksempel en aarhusiansk børnefamilie.

Der er dog altid plads til forbedringer og muligheder for blive endnu skarpere - både nu og i fremtiden. Den erkendelse har fået Ejendomsmæglerforeningen for Horsens og Omegn til at samarbejde med Horsens Kommune.

- Vores mæglere skal ikke bare sælge et hus, de skal sælge hele byen. Derfor er det vigtigt, at vi klæder dem endnu bedre på til, at kunne sælge Horsens, siger Alex Mandrup Paulsen, som er formand for Ejendomsmæglerforeningen Horsens og Omegn til tv2oj.dk.

Han fortsætter:

- Vi er nødt til at holde os opdateret omkring, hvad der sker i kommunen af nye ting, og det kan hjælpe os i vores hverdag, når vi sidder over for nogle potentielle tilflyttere.

Stor tilflytter-vækst

På fredag får de papir på deres forhold med løfter om fremtid i både medgang og modgang.

Førstnævnte har Horsens Kommune allerede oplevet en del af de seneste år. Horsens er udpeget til at være den kommune i Danmark, som oplever den tredjestørste vækst i antallet af tilflyttere, og derfor er det vigtigt at holde sammen, fortæller Alex Mandrup Paulsen:

- Vi kunne også bare sætte os tilbage og sige, at sådan bliver det nok ved med at være, men det er ikke sikkert, siger han til tv2oj.dk.

Horsens Kommune og Ejendomsmæglerforeningen for Horsens og Omegn underskriver en formel aftale om deres alliance i morgen, fredag.

Målet er, at Horsens Kommune skal vokse med 800 borgere om året.