Samler underskrifter for bro over Kattegat

Venstre-folketingskandidat fra Silkeborg vil hellere have en bro fra Jylland til Sjælland end en bro over Femern Bælt.

Hellere en bro over Kattegat end en bro over Femern Bælt, mener to unge Venstre-folketingskandidater, som dermed går imod Venstres partitop. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struers netavis.

- Det er en forkert prioritering, når Venstres folketingsgruppe satser på en Femern Bro i dens trafikudspil. Danmark vil få meget mere ud af bro over Kattegat fra Sjælland til Århus, siger Mads Rørvig, der er folketingskandidat for Venstre og opstillet i Silkeborg, til netavisen.

Det vil være godt at få transporttiden mellem Århus og København bragt ned til en time, og det vil også gavne Vestjylland, mener 21-årige Mads Rørvig.

For at få opbakning til sit synspunkt har han sammen med Karsten Lauritzen, der er folketingskandidat i Nordjylland, lavet en hjemmeside, hvor de fra i dag, mandag, samler underskrifter.

De to henviser til, at både Storebæltsbroen og Øresundsbroen bliver tilbagebetalt før tid, og at broerne har haft en kæmpe effekt med øget mobilitet og har haft stor betydning for udviklingen og sammenhængskraften i Danmark.

<B>EKSTRA:</B>
Følg underskriftsindsamlingen på kattegatbro.dk - <a href="http://www.kattegatbro.dk" target="_blank">klik her!</a>