Sådan er vores sexliv

Østjysk par løfter dynen i studiet

07:17

1 af 2

07:17 Luk video

- Når det går godt, har vi sex to til fire gange om ugen. Og når det ikke går godt, har vi det en gang om måneden eller hver anden måned.

Sådan lyder det fra Sonja og Holger Bang-Møller fra Lystrup, der tirsdag åbent fortæller om deres sexliv i Go' Aften Østjylland.

I to temaudsendelser sætter programmet fokus på sex, og parret fra Lystrup har valgte at dele ud af deres erfaringer for åben skærm.

Sex i bagagerummet

Sonja og Holger Bang-Møller har to børn, og betegner selv deres sexliv som relativt almindelig. Nogle gange kniber det dog med at få tid til at være par, og derfor må de intime stunder ofte planlægges.

- Et er, at vi har planlagt at skulle have sex på et givet tidspunkt, men hvad der skal foregå, behøver jo ikke være planlagt, siger Holger Bang-Møller til Go' Aften Østjylland.

Parret kan eksempelvis finde på at eksperimentere med, hvor de har sex.

- For det meste er det i soveværelset, men vi kan også finde på at bruge stuegulvet, hvor vi har en madras liggende. Vi kan også finde på at bruge en sofa, og så har vi en bil med et meget stort bagagerum. Det kan også bruges, siger Holger til Go' Aften Østjylland.

Du kan se hele det åbenhjertede interview i i Go' Aften Østjylland tirsdag klokken 18.20.og 21.20 eller ved at klikke på videoklippet øverst.