Jysk-ansatte får ekstra i løn efter rekordår

Jysks butiksansatte får i snit 9.600 kroner i bonus efter koncernens nyeste milliardoverskud

Foto: TV2OJ / Colourbox

9.600 kroner.

 

Så meget får den gennemsnitlige butiksansatte hos Jysk i bonus efter endnu et regnskab med kulsorte tal på bundlinjen.

 

Koncernen omsatte for 23,2 milliarder kroner i regnskabsåret 2015/16, og resultatet landede før skat og renter på mere end 3 milliarder kroner.

- Hos Jysk er vi sammen om at skabe de gode resultater, så medarbejderne skal også have del i overskuddet, når det går godt, forklarer Bo V. Andersen, landechef for Jysk Danmark, i en pressemeddelelse. 

- Det har altid været sådan i Jysk, at medarbejderne får bonus efter, hvor godt det går i den butik, hvor de arbejder. Helt konkret får medarbejderne i hver enkelt butik otte procent til deling af den ekstra omsætning, de har opnået sammenlignet med året før, tilføjer Bo V. Andersen. 

Læs også Jubilæum: Firma sender alle ansatte til Thailand

De ansatte får som sagt bonus efter, hvor godt det går i den butik, hvor de arbejder. Derfor kan der være forskel på, hvor stor checken er. Og nogle får en lang næse.

- Der er desværre enkelte butikker, hvor salget ikke voksede i seneste regnskabsår, og hvor der derfor ikke udbetales bonus. Omvendt er der andre butikker, hvor de ansatte får en stor bonus, siger Bo V. Andersen.

Bonus til Jysk-ansatte

  • De butiksansatte i Jysk får bonus efter, hvor godt det går i den butik, hvor de er ansat
  • Alle ansatte i butikken deler otte procent af den omsætningsfremgang, der er i butikken
  • Bonussen udbetales løbende over regnskabsåret i form af en udbetaling hvert kvartal
  • Den gennemsnitlige bonus til de butiksansatte i JYSK var på 9.600 kroner i det seneste regnskabsår

Lars Larsen, bestyrelsesformand og ejer af Jysk, er godt tilfreds med regnskabet.

- Vores mål er, at Jysk skal vokse og tjene penge, og det har vi gjort. Derfor skal der også lyde en ros til vores dedikerede medarbejdere i hele verden. Det er deres arbejde, der gør, at vi endnu en gang kan præstere et rekordregnskab, siger han og udtrykker forventning om fortsat vækst:

- Jeg tror ikke, at e-handel nogensinde kommer til at gøre de fysiske butikker overflødige, og derfor skal Jysk fortsætte med at åbne cirka 100 nye butikker om året.