Så skal der lappes slaghuller

Fem ekstra millioner til asfalt

Snart bliver der lagt nye slidlag og bærelag ud på veje og stier i Favrskov Kommune. Byrådet har godkendt fem millioner kroner ekstra til asfalt, og dermed når det samlede beløb til vedligehold af veje og stier op på 22 millioner kroner i 2013.

Formand for Teknik- og miljøudvalget i Favrskov Kommune, Charlotte Green (Kons.), er glad for, at der i år er ekstra penge til asfalt.

- I 2010 blev det vurderet, at der var brug for 22 millioner kroner om året blot for at vedligeholde kommunens veje. Så selvfølgelig er jeg tilfreds med, at vi nu for første gang når op på det niveau. Der er et stort efterslæb på vedligeholdelsen, som i høj grad viser sig med mange ødelæggelser om vinteren, så pengene falder på et tørt sted. Alle har brug for veje, så denne investering i sikkerhed kommer virkelig borgerne til gode, siger Charlotte Green i en pressemeddelelse.

Der er i alt 846 kilometer offentlig vej i Favrskov Kommune, og med de planlagte opgaver bliver mere end fem procent af strækningerne berørt og forbedret.