Så muligvis rockermorders bil

P-vagt mener at have set efterlyst morders bil

En aarhusiansk P-vagt var tæt på at gøre nytte i sagen om den efterlyste rockermorder og formodede hjemmerøver Kasper Leif Smedegaard Knudsen.

Men da det kom til stykket, fik politiet alligevel ikke noget ud af P-vagtens henvendelse om den bil, som den 30-årige eftersøgte mand angiveligt kører rundt i.

- Der var en P-vagt i Aarhus, som meldte ind til Midt- og Vestjyllands Politi, at han havde set bilen. Men da politiet kom frem, var bilen der ikke, fortæller vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen fra Sydøstjyllands Politi.

I mellemtiden fik politiet i Midt- og Vestjylland meldt ud til pressen, at man havde fundet bilen, og det har skabt en smule kaos i efterforskningen.

- Vi er ved at finde ud, hvordan sådan en forkert melding kan komme ud, siger Lars Peter Madsen.

Bil lignede stjålet Passat

Politiet arbejder nu ud fra den teori, at der har været tale om en bil, som lignede den stjålne VW Passat. Måske endda selve bilen, som i så fald er blevet flyttet, inden politiet nåede frem.

Bilen blev stjålet under et hjemmerøveri i Horsens i fredags. Inden da var den formodede gerningsmand, Kasper Leif Smedegaard Knudsen, angiveligt indblandet i en episode, hvor to politifolk blev overfaldet.

Det skete, da Knudsen kørte galt i Hedensted. To politifolk kom til stedet, hvor Knudsen ifølge politiet angreb dem med spark og peberspray.

Mistænkt for supermarked-røveri

Knudsen er desuden mistænkt for at stå bag et røveri mod et supermarked i Skjern fredag aften. Politiet bad tirsdag offentligheden om hjælp til at finde ham.

- Vi har fået et par henvendelser. Men vi har ikke fanget ham endnu, så vi vil meget gerne have flere, siger Lars Peter Madsen.

Politiet betegner Knudsen som bevæbnet og farlig. At han ikke viger tilbage for vold, beviste han tilbage i 1999, da han skød og dræbte en Bandidosrocker.

Rockeren Morten Viggo Laursen blev skudt to gange med et haglgevær, og det sendte Knudsen 12 år bag tremmer.