Så er der NorthSide

Den populære festival begynder i dag

03:37

Foto: NorthSide Festival

1 af 2

De hungrende festivalgæster, der længe har ventet på øredøvende musik og fadøl, kan endelig få afløb.

NorthSide Festivalen begynder nemlig i dag, og fra klokken 13 kan de tusindvis af gæster begynde at vælte ind på festivalområdet i Ådalen i Aarhus.

Det er tredje år i træk, festivalen løber af stablen, og der er lagt op til noget af et bal for den inkarnerede musikelsker. På de tre dage, festivalen varer, kommer der nemlig over 30 af tidens mest efterspurgte kunstnere fra ind - og udland på besøg.

Engelske Noah and The Whale åbner festen klokken 13:45 i dag, og senere på eftermiddagen går danske Oh Land på scenen mens D-A-D
rocker festivalen i aften.

NorthSide har ellers været ramt af uheld, da udenlandske Mumford & Sons, der var et af topnavnene på programmet, for få dage siden måtte aflyse deres optræden på grund af en brækket hånd.

Festivalen har imidlertid fundet en erstatning i form af danske VETO, der spiller fredag aften klokken 20 på Blue Stage.

- Vi er meget taknemmelig over, at VETO med så kort varsel har sagt ja til at samle tropperne og give koncert på NorthSide. Det har været nogle særdeles stressende dage, og derfor er det en lettelse, at VETO har indvilliget i at hjælpe os ved at spille deres eneste festivaljob i Jylland resten af denne sommer, siger festivalens talsmand John Fogde.
NorthSide Festival slutter igen søndag den 17. juni.

Øverst på denne side kan du se et tv-indslag om den første dag på årets NorthSide Festival.