Så er der fest på Bellevue

Uofficielt facebook-party i dag

Der er inviteret til strandfest på Bellevue i dag

Mere end 2000 facebook-medlemmer har meddelt, at de ? måske - kommer til uofficiel strandfest på Bellevue Strand i eftermiddag kl. 16. Festen er planlagt at vare til kl. fem i morgen tidlig. Ved 19-tiden var der dog kun kommet ganske få.

Der har tidligere været større nattefester på Bellevue til gene for naboerne, og skal man tro indbydelsen på Facebook, skal den ikke have for lidt denne gang:

?Når sommeren kommer er alle mennesker klar på fest og farver, og folk går altid med en eller anden forventning om at noget stort kommer til at ske. Folk vil samles, folk vil danse, høre musik, chille på stranden, drikke cocktails og være en del af en større helhed og samtidig mærke dem gode stemning?, hedder det på facebook-sitet.

Det er dog nok tvivlsomt, om de 2000 når frem til arrangementet. Vejrudsigten fra DMI for Østjylland siger: ?sidst på eftermiddagen og først på aftenen kommer der byger de fleste steder, stedvis ret kraftige og med torden. Temp. op mellem 20 og 23 grader og let til frisk vind fra sydøst. I nat drejer vinden mod sydvest og vejret klarer op, der kan dog komme lokal tåge. Temp. i nat ned mellem 10 og 15 grader?. 

Sidste gang, der var planlagt en tilsvarende fest i Aarhus-området, var det ved Den Permanente. Dengang mødte kun ganske få op?.