Så blev det bekræftet

OB napper Martin Spelmann

Martin Spelmann skifter fra Superliga-nedrykkerne AC Horsens til Odense Boldklub, det bekræfter klubberne på deres hjemmesider.

Sporten.dk kunne lørdag erfare, at den hårdtarbejdende midtbanespiller Martin Spelmann skifter fra AC Horsens til OB, og søndag blev det skifte bekræftet af begge klubber.

Den tidligere Brøndby-spiller har skrevet under på en kontrakt gældende for de kommende tre sæsoner, og det glæder fynboernes sportsdirektør, Jesper Hansen, der for nylig er tiltrådt stillingen efter flere år i netop AC Horsens.

- Vi er meget glade for at kunne præsentere Martin Spelmann i OB. Han er en rigtig kriger - en vindertype, som ethvert hold har brug for. Han er en yderst dynamisk midtbanespiller, og jeg er overbevist om, at OB's fans hurtigt vil tage Martin Spelmann til sig, når de ser ham på banen i Odense, siger Jesper Hansen til klubbens hjemmeside.

Ønskede at forlade Horsens

Martin Spelmann havde gennem længere tid gjort det klart, at han ønskede at forlade AC Horsens efter fire sæsoner i klubben. I første omgang lød ambitionerne om et udlandsskifte, men da OB lagde et endnu ukendt beløb på bordet for ham, valgte han at fortsætte i dansk fodbold.

- Jeg ser frem til at udvikle mig yderligere som fodboldspiller, og jeg vil rigtig gerne på sigt hjælpe OB derop, hvor jeg synes, at klubben hører hjemme - i top 4 i Danmark, siger Martin Spelmann. 26-årige Martin Spelmann får nummer otte i sin nye klub.