Rystet over kollaps

Thorbjørn Holst stod med en dårlig følelse, efter at Silkeborg havde tabt til FCN

Foto: Silkeborg IF

Silkeborgs forsvarsgeneral, Thorbjørn Holst Rasmussen, lignede det, han var, en resigneret mand, da han evaluerede klubbens 2-3-nederlag på udebane til FC Nordsjælland.

Midterforsvareren havde forståeligt nok svært ved at fokusere på Silkeborgs gode momenter i kampen i Farum.

I stedet zoomede han ind på otte kostbare minutter i anden halvleg, da jyderne lukkede tre mål ind, så 1-0 blev forvandlet til 1-3.

Læs: SIF sænket på otte minutter

- Det var en rigtig dyr periode for os. Det er en dårlig følelse at stå med, at vi ikke kunne hive op i os selv, siger Thorbjørn Holst Rasmussen.

- En ting er, at de scorede, men de scorede tre mål på så kort tid. Vi burde være mænd nok til at få holdet op igen. Men det var vi desværre ikke, siger Thorbjørn Holst Rasmussen.

Godt fat i FCN-offensiv
Silkeborg havde ellers godt fat i FC Nordsjællands offensiv i den lidet ophidsende første halvleg, hvor begge hold lavede mange fejlafleveringer. Herefter gik det galt for gæsterne.

- Efter at vi havde rigtig godt styr på dem i første halvleg, hvor vi fik lukket ned for deres mange dybdeløb, så var det lidt det, vi døde på i anden halvleg.

- Det ene angreb efter det andet bølgede ned mod os, og det var vi ikke dygtige nok til at modstå. Vi begik fejl, der kostede, og så taber man fodboldkampe, siger Thorbjørn Holst Rasmussen.

Silkeborg ligger fortsat nummer fem i Superligaen med 37 point for 30 kampe.