Rufus Gifford stiller måske op til præsidentvalget

Rufus Gifford kom til at sige, at han stiller op til næste præsidentvalg. Han slap ud af det ved at råbe 'Godt nytår' til alle

02:18

I dag sagde Rufus Gifford farvel til Østjylland. Og østjyderne sagde farvel til ham.

For i løbet af de fire år, han har været ambassadør i danmark, er der ingen tvivl om, at der er opstået varme følelser mellem amerikaneren og østjyderne.

Læs også Rufus Gifford: Vi tager hygge med os, men ikke lakridser

Og til det fuldt bookede arrangement i rådhusssalen på Aarhus Rådhus viste Rufus Gifford et helt nyt trick til at komme ud af en akavet situation. For eksempel når man kommer til at svare i vest, når man bliver spurgt i øst. Gifford forsøger at slippe ud af situationen ved at råbe 'Godt nytår'. 

En af gæsterne til arrangementet spurgte Rufus Gifford, om vi kommer til at  se ham stille op til det amerikanske præsidentvalg. Og om han ville stille op mod Michelle Obama.

Læs også Rufus Gifford til danskerne: I burde prale noget mere

- Før jeg kom til Danmark, overvejede jeg aldrig at stille op. Men efter valget, er det noget, vi overvejer. Jeg er træt, men jeg har stadig kampgejst i mig. Og jeg føler ikke, at det er tid til at give op, siger Rufus Gifford.

Alle i lokalet er overraskede og tror, at han har besluttet sig for at stille op til det amerikanske præsidentvalg. Men det viser sig, at han mener noget helt andet... og så råber han 'Godt nytår'.

I videoen øverst i artiklen kan du se, hvordan Rufus Gifford får sig kringlet ud af den lidt akavede situation.

I videoen nedenfor kan du se hele arrangementet på Aarhus Rådhus: