Røveri mod Nordea i Lystrup

Truede sig til større kontantbeløb med koben

Nordea i Lystrup var torsdag aften udsat for røveri. Røverne truede med et koben og stak af med pengene i en stjålet bil.

- Vi fik en anmeldelse om røveri i Nordea i Lystrup klokken 17.15. Røverne havde tvunget sig adgang til banken med et koben, som de så også brugte til at true personalet til at udlevere penge, siger politikommissær hos Østjyllands Politi, Peter Hunniche, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

De to gerningsmand bare masker, da de knuste en rude og trængte ind i Nordea på Bystævnet i Lystrup. De havde en truende adfærd og lige som personalet var i færd med at komme pengene i pengeskabet, slog de til.

De fik et større pengebeløb med sig og flygtede i en stjålet, sølvgrå VW Passat med registreringsnummeret CW 36 162 ad Lystrupvej mod nord.

De kørte mod Lisbjerg Skov, hvor politiet allerede ti minutter efter fandt den stjålne bil på en rasteplads, men ingen gerningsmænd af de to gerningsmænd var til stede. Politiet har ikke kendskab til, hvordan de kom videre derfra.

- Vi er nu i gang med tekniske undersøgelser af bilen og på selve gerningsstedet, siger Peter Hunniche.

Signalement af røverne:

Den ene var en mand, cirka 190-195 cm høj, bredskuldret og stor af bygning. Han var muligvis skaldet, Han var iført en lys t-shirt og en sort fleechejakke med et stort sølvfarvet mærke på ryggen.

Den anden røver også en mand, som talte dansk uden accent. Han var cirka 20-30 år gammel og 180 cm høj. Han bar en mørk windbreakerjakke, en skimaske og et par handsker.

Østjyllands Politi vil gerne have henvendelser på 114 fra folk, der har set, hørt eller oplevet noget, der kan have med røveriet at gøre i tidsrummet fra 17.15-17.34 mellem Lystrup og Lisbjerg Skov.