Roser til nyt Dickow-album

Lillepigen er blevet voksen, mener anmeldere

Sangeringen Tina Dickow er blevet voksen.

Det mener i hvert fald Politikens anmelder Pernille Jensen, efter at den aarhusianske sangerinde har udgivet sit femte album, Where Do You Go To Dissappear. Udspillet får fire ud af seks mulige hjerter som karakter.

Ifølge Pernille Jensen har det modnet Tina Dickow, at hun har rundet 34 år, er flyttet til Island med sin kæreste og nu også er blevet mor.

- For mig har hun været en rullesten, der trillede ud fra Åbyhøj for ti år siden for at leve et liv som en musiker, der altid var på vej et nyt sted hen. Men samtidig også en musiker, der godt kunne drage fordel af at ryste vadsækken lidt indimellem - og måske endda skrinlægge den fuldstændig - inden hun blev en vagabonderende parodi på sig selv. Det har hun gjort nu.

"Lillepigen er blevet voksen"

Også på det aarhusianske musikblad Gaffa har Tina Dickows nye album vakt glæde. Ifølge anmelderen Jan Opstrup Poulsen er "lillepigen blevet voksen".

- Det høres tydeligt, at roen har lagt sig over Tina Dickow, og det søgende nu vender mere indad på et album, der undervejs tenderer det introverte. Den hidsige umiddelbarhed, der prægede hendes seneste regulære studiealbum Count To Ten, er afløst af en eftertænksom rummelighed i både tekst og musik. Til gengæld har udspillet mere karakter af et nødvendigt album, som det var tilfældet med den tidlige Notes, skriver Jan Opstrup Poulsen.

Gaffa-anmelderen tildeler Where Do You Go To Disappear fire ud af seks stjerner - altså akkurat samme karakter som Politiken.

Se musikvideoen til den nye Tina Dickow-single

You Wanna Teach Me To Dance:

IMG_3888

playStine skal skabe stjernestunder på nyt børnehospice

Julelys Grundfør 1

playFamilie pynter op med 75.000 julelys – bruger tusindvis af kroner på strøm

trafikuheld Herningmotorvejen Harlev

To dræbt i ulykke - bilist ramt af spøgelsesbilist

Arriva Skjern Aarhus tog

Arriva ramt af to fejl på én gang - kostede stribevis af aflysninger

jul Randers Storcenter julen julehandel julemand julemanden

Færre kunder og ensretning af butikker: Hvad betyder de nye restriktioner for din julehandel?

kløvedal

playKløvedals ejendom solgt med klækkelig rabat