Roser til nyt Dickow-album

Lillepigen er blevet voksen, mener anmeldere

Sangeringen Tina Dickow er blevet voksen.

Det mener i hvert fald Politikens anmelder Pernille Jensen, efter at den aarhusianske sangerinde har udgivet sit femte album, Where Do You Go To Dissappear. Udspillet får fire ud af seks mulige hjerter som karakter.

Ifølge Pernille Jensen har det modnet Tina Dickow, at hun har rundet 34 år, er flyttet til Island med sin kæreste og nu også er blevet mor.

- For mig har hun været en rullesten, der trillede ud fra Åbyhøj for ti år siden for at leve et liv som en musiker, der altid var på vej et nyt sted hen. Men samtidig også en musiker, der godt kunne drage fordel af at ryste vadsækken lidt indimellem - og måske endda skrinlægge den fuldstændig - inden hun blev en vagabonderende parodi på sig selv. Det har hun gjort nu.

"Lillepigen er blevet voksen"

Også på det aarhusianske musikblad Gaffa har Tina Dickows nye album vakt glæde. Ifølge anmelderen Jan Opstrup Poulsen er "lillepigen blevet voksen".

- Det høres tydeligt, at roen har lagt sig over Tina Dickow, og det søgende nu vender mere indad på et album, der undervejs tenderer det introverte. Den hidsige umiddelbarhed, der prægede hendes seneste regulære studiealbum Count To Ten, er afløst af en eftertænksom rummelighed i både tekst og musik. Til gengæld har udspillet mere karakter af et nødvendigt album, som det var tilfældet med den tidlige Notes, skriver Jan Opstrup Poulsen.

Gaffa-anmelderen tildeler Where Do You Go To Disappear fire ud af seks stjerner - altså akkurat samme karakter som Politiken.

Se musikvideoen til den nye Tina Dickow-single

You Wanna Teach Me To Dance:

Dado Ruvic/Reuters/Ritzau Scanpix

Ny forhåndsaftale i hus: Danmark har sikret sig retten til over 14 millioner vacciner

Unge fra Egaa Gymnasium frygter endnu en heksejagt

Præcise smittetal kommer frit frem: Unge frygter heksejagt

2-årige Anika har en alvorlig, dødelig sygdom, som ikke kan blive behandlet i Danmark. Behandlingen koster 15 millioner kroner og skal laves i Ungarn

2-årige Anika er dødeligt syg: Behandlingen koster 15 millioner kroner, nu samler kolleger ind

sex sexsygdom klamydia

Unge i Aarhus skal lære om sugardating i skolen

COVID-19 corona test forum horsens

Se tallene: Så mange nye er smittede i din kommune

Genrebillede Penge

Flere kvinder snydt: Bagmænd hæver tusindvis af kroner