Ros og skæld-ud over pibekoncert

Mange ytringer for og imod på Facebook

Debatten om gårsdagens pibekoncert til 1. maj-talerne fortsætter livligt i dag, blandt andet på Facebook.

På TV2OJs profil spørger vi blandt andet, om det er okay at buhe, eller man bør lytte, selvom man er utilfreds. Omkring 30 har givet deres mening til kende, og der er vidt forskellige holdninger til larmen:

- Helt i orden, for de lytter alligevel ikke en skid til, hvad vi siger, hvorfor skal vi så lytte til deres løgn?

- PINLIGT. Giv demokratiet plads og lyt. Kunne jo meget vel være der kom noget godt! Folk med mangel på respekt, og jeg bliver simpelthen så gal.

- Det eneste, at hun har gjort er at fylde os med løgn. Det kan man da ikke blive ved med at høre på. UD MED DEN VENDEKÅBE.

- Det viser, at venstrefløjen ikke går ind for demokrati og talefrihed.

- Synes vi har lyttet rigeligt til hendes historier

Også sådan fortsætter tilkendegivelserne.

Selvhøjtidelig og pinlig

Også flere politikere har ytret sig på deres egne profiler. Blandt andet skriver den konservative byrådspolitiker fra Aarhus, Marc Perera Christensen:

- Jeg finder kritikken af gårsdagens 1. Maj selvhøjtidelig og pinlig. Hvad havde man regnet med?.... Efter en valgkamp med løfter om guld og grønne skove - så skifter man 180 grader i den førte politik og gennemfører tiltag som rød blok IKKE ønskede. Forventer man så klapsalver og skulderklap fra sine røde kammerater... Og oven i købet efter et indgreb i den - åh så vidunderlige - danske model........!!!!!!!

Måske var gårsdagen den dag hvor der rent faktisk kom dialog på en 1. Maj - der kom nemlig en reaktion fra begge sider... Et opgør med monologerne.

Læs mere på TV2OJs facebookside og giv din mening til kende.