Rockere tiltalt for overfald

Bortført, bundet og gennembanket med en kæp

Ifølge politiet blev offeret samlet op på Parkboulevarden i Randers. Derefter blev han lagt i et bagagerum. Foto: Google Maps

En sag om grov vold tog i går sin start i retten i Randers. To fuldgyldige Bandidos-medlemmer sidder tiltalt for at have overfaldet en 40-årig mand, der mødtes med en ung, mindreårig pige efter chat på internettet.

Denne pige er papdatter til den ene tiltalte, en 33-årig mand, og den anden tiltalte er hans klubkammerat på 40 år. Begge nægtede sig skyldige i at have overfaldet den 40-årige med slag og spark sammen med to andre ved Parkboulevarden torsdag 6. september.

Rocker sigtet for mishandling

Ifølge Randers Amtsavis ville de to mænd heller ikke erkende at have tvunget offeret ind i en bil og kørt ham til et skovområde ved Kåthedevej i Fårup.

Her skulle den 40-årige være udsat for flere slag og spark i ansigtet og på kroppen, slået med en kæp på kroppen, sprøjtet med en peberspray i ansigtet og på kønsdelene, og man skulle have forsøgt at stikke en kæp op i hans endetarm.

Bundet og afstraffet i skov

Han blev betydeligt skadet med 39 læsioner til følge, herunder brud på ansigtsknogler, lunger og ryg samt hudafskrabninger og blodudtrædninger overalt på kroppen og i ansigtet.

Offeret er selv sigtet i en sag, nemlig i det, der kaldes optakten til overfaldssagen. Han er sigtet for forsøg på seksuel omgang med en mindreårig, men sagen er ikke kommet videre endnu.

Mishandlet i skov

Han blev i retten forklaret, at han ikke behøvede at sige noget om den sag, men at han måtte holde sig til sagen om overfaldet på ham. Sagen kører for retten igen fredag.